emevil

Undrar vilken kombination jag skulle ha?
Diskuterade lite i måndags om det här med att det ställs diagnoser hit och dit på vuxna och barn. Att det har blitt så lätt att sätta en etikett på ett beteende eller kanske ett vanemönster bara. Alla kändisar som nu helt plötsligt kommer ut med diverse kombos. 
Missförstå mig rätt. Jag tycker att det är bra att det uppmärksammas. Men jag tror också att dom som faktiskt har något, på riktigt, kanske "faller" bort i mängden tack vare att fler försöker hitta ett "fel" till varför dom beter sig som dom gör. Äsch. Jag vet inte. Har ju aldrig vart i den situationen själv. Men man börjar ju fundera lite när man nu själv har barn. Vad kommer sägas när han växer upp? Kommer var och varannan unge gå på medicin då? Nä hoppas allt sköts på ett bra sätt så dom som behöver hjälp får hjälp. Rätt hjälp.

Hade jag vart lite yngre nu hade jag nog haft hela alfabetet med tanke på mina sömnsvårigheter, koncentrationssvårigheter, alla-bollar-i-luften-samtidigt, aggresionsutbrott i miljoner...and so on. Tur jag är vuxen och kan  bedöma mig själv som normal :) Hehe .

Som sagt fullt normal. Ett stycke oplanerad selfi. Varsegooooda!